Munkáltatóknak

Unod, hogy hónapokig tart pótolni a cégnél egy jó szakembert?

Próbáld ki egyedi módszereinket, kérj hozzáférést a több mint 100 000 fős JobSolver álláskeresői adatbázishoz, és bízd ránk a nehéz munkát!

ÉRDEKEL

Szakember közvetítés országszerte, gyorsan és kifogások nélkül.

Egyetértesz azzal, hogy ma Magyarországon lehetetlen 3 hónapon belül pótolni egy szakembert? Aki igazán jó jelölt lenne, állásban van. Aki állásban van, az nem biztos, hogy megtalálja az álláshirdetésed. Aki pedig állásban van, és lenne benne hajlandóság a váltásra, arról nem tudod, hogy mi motiválja. Segítünk kiszállni ebből az ördögi körből! 10 éves álláspiaci rutinnal a hátunk mögött megtaláljuk neked a rejtett álláskeresőket!

SZERETNÉK TÖBBET TUDNI!

Válogass a Neked való jelöltek közül!

Több száz önéletrajzból kiválogatni a céghez passzoló pályázókat? Érteni az álláskeresői igényeket? Megtanulni megszólítani őket? Nekünk 10 évünk van ebben, és Neked? A Gerilla Önéletrajz Műhelyben évente több ezer álláskeresőt hallgatunk meg, és kötünk össze sikeresen az új munkáltatójukkal. Lehet, hogy a Te kulcsembered is épp a segítségünkkel keresi új állását?

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

A mennyiség helyett legyen végre a minőség is fontos!

Egyelőre nem vagyunk nagyok a munkaerő-közvetítők között, de influencerek vagyunk az álláskeresők között. Nem az a célunk, hogy 100 jelöltet küldjünk neked, hanem hogy azt az egyet megtaláljuk,akit az adott állásra keresel. Miért vagyunk magabiztosak? Egyszerű: mert beszéljük az álláskeresők nyelvét, és tudjuk hol találjuk meg őket!

EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK!

Ügyfeleink

Tedd meg az első lépést!