Álláskeresőknek

Kik vagyunk mi és miért hallgass ránk?

GERILLA ÖNÉLETRAJZ MŰHELY ÜZLETÁGUNK MÁR 10 ÉVE ELISMERT AZ ÁLLÁSKERESŐK KÖRÉBEN

NEMCSAK VÉGIGVISZÜNK A KIVÁLASZTÁSON, DE FOLYAMATOSAN KÉPBEN TARTUNK AZ ÁLLÁSPIACRÓL

CSAK MEGBÍZHATÓ CÉGEKKEL DOLGOZUNK, AZ ORSZÁG MINDEN PONTJÁRA ELÉRÜNK

TARTJUK VELED A KAPCSOLATOT, ADATBÁZISUNKBÓL PROAKTÍVAN KIAJÁNLJUNK, HOGY TE VÁLOGATHASS A CÉGEK KÖZÜL

Összekötünk a legjobb cégekkel!

Hogyan írj ütős önéletrajzot?

Mi kell ahhoz, hogy vonzó jelölt legyél a munkaadók szemében és behívjanak állásinterjúra? Egy jól megírt marketing anyag, vagyis egy ütős önéletrajz. Akár ismerős ajánlására, akár álláshirdetésre jelentkezel, enélkül nem fog menni. Tudja ezt jól a legtöbb álláskereső, a cégek mégis arra panaszkodnak, hogy 10-ből 9 embernek még mindig kifejezetten gyenge az önéletrajza.

Tovább ››

Milyen a jó motivációs levél?

Minden túlzás nélkül kijelentjethük, hogy a legtöbb álláskereső szemében a motivációs levél az egyik legnagyobb mumus. “Minek írjak? Miről írjak? Ugyse olvassák el a cégek!” Ez tévedés! De ne aggódj, mert Neked többé nem kell vesződnöd a kísérőlevelekkel, hiszen mostantól képben leszel, hogyan írj igazán meggyőző motivációs levelet, amellyel garantáltan felfigyelnek rád a munkáltatók.

Tovább ››

Hogyan készülj fel az állásinterjúra?

Ha azt szeretnéd, hogy ne csak egy munkahyed legyen, hanem olyan állásod, amire mindig is vágytál, és olyan feltételeket tudj kialkudni magadnak, amivel elégedett is vagy, akkor meg kell tanulnod jól interjúzni. Végső soron minden az állásinterjún dől vagy bukik el, nem igaz? A jó hír viszont: az állásinterjúzás 100 százalákban tanulható! A legtöbb interjú helyzetre előre fel tudsz készülni, és még a legnehezebb, legkínosabb kérdésekre is előre be tudod gyakorolni a jó válaszokat.

Tovább ››

Ügyfeleink

Regisztrálj adatbázisunkba!